Downloads

 

Verwijsbrief Brochures Nieuwsbrieven

 

Verwijsbrief

Download hier het verwijsformulier van dietistenpraktijk DieetPlaneet.

 

Brochures

Hieronder vind je de brochures van onze dietistenpraktijk!

Een gezond gewicht voor iedereen!

Deze brochure is gericht op mensen die willen afvallen en op diegenen die juist wat in gewicht moeten of willen aankomen. Maar ook op mensen die te veel met (niet) eten bezig zijn of van het ene dieet in het andere 'vluchten' en daardoor te maken hebben met hevige gewichtsschommelingen (jojo-ers). In deze brochure lees je hoe de dietiste je kan begeleiden bij het normaliseren van je eetpatroon en eetgedrag. Download hier de brochure 'Een een gezond gewicht voor iedereen!'

Diabetes, cholesterol en bloeddruk onder controle.

Heb je een hoge bloeddruk, een te hoog cholesterol of diabetes? Aanpassingen in je bewegings- en eetpatroon kunnen héél veel opleveren voor je gezondheid! In de folder lees je wat de dietiste voor je kan betekenen in het aanpassen van je leefstijl. Download de brochure 'Diabetes, cholesterol en bloeddruk onder controle'.

Op gewicht en in balans blijven tijdens de overgang.

De overgang is voor veel vrouwen een intense periode, die gepaard kan gaan met lichamelijke ongemakken. Opvliegers en gewichstoename terwijl je toch echt hetzelfde eet... De dietiste geeft je inzicht in je vernieuwde energiebehoefte en coacht je om je de nieuwe gewoontes eigen te maken waardoor je je gewicht kunt behouden. Download de brochure 'Op gewicht en in balans blijven tijdens de overgang'.

Verbeter je sportprestaties met goede voeding.

Goede voeding is altíjd belangrijk. Maar iets waarbij je direct resultaat bemerkt door de juiste voedingskeuzes te maken, is bij sport. De sportdietiste van diëtistenpraktijk DieetPlaneet adviseert wat je op welke momenten het beste kunt eten. En in welke hoeveelheden! Ook weet zij je alles te vertellen over bijvoorbeeld het nut van koolhydraten en of je beter wel of geen sportdrankjes kunt nemen. Download de brochure 'Verbeter je sportprestaties met goede voeding'.

Voedingsadvies voor moeders, vaders, kinderen én tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Twee situaties waarin gezond eten extra aandacht verdiend is tijdens zwangerschap en borstvoeding. Natuurlijk voor je kindje maar zeker ook voor jezelf! Bepaalde vitamines heb je extra nodig en bepaalde voedingsmiddelen worden juist weer afgeraden. De dietisten van DieetPlaneet kunnen je hier alles over vertellen. Ook kun je in de brochure lezen hoe de dietiste je ondersteunt bij het onder controle houden van je lichaamgewicht. Dat je aankomt is natuurlijk heel gezond, maar meer dan 13 kilo hoeft echt niet! En als je spruit eenmaal geboren is, hoe start je dan met bijvoeding? Wat heeft hij of zij nodig en hoeveel? In deze brochure lees je hoe de dietiste kan helpen. Download de brochure 'Voedingsadvies voor moeders, vaders, kinderen én tijdens de zwangerschap en
borstvoeding'.

Gezonde darmen en een goede stoelgang.

Wist je dat iedereen zo'n 15 winden per dag laat? Dat is dus niets om je zorgen over te maken. Merk je dat dit bij jou beduidend meer is of is de geur ondragelijk wordt? Of kost het wel erg veel moeite op het toilet óf zit je er juist om de haverklap op omdat je steeds diarree hebt? Het zou best aan je voeding kunnen liggen! In deze brochure kun je lezen hoe de dietiste je kan helpen om je stoelgang weer te normaliseren. Download de brochure 'Gezonde darmen en een goede stoelgang'.  

 

Nieuwsbrieven

DieetPlaneet brengt 4 keer per jaar een nieuwsbrief uit met elke keer een ander thema en handige weetjes over de praktijk.

Nieuwsbrief december 2014

Cookies Contact en afspraak