De diëtisten

Zoek je een gespecialiseerde dietist/ leefstijlcoach in AmsterdamAmstelveenHaarlemPurmerendUtrechtDen Haag, DiemenLeerdamBeesd, Tilburg of Zaltbommel. Je zit hier goed. Lukt het (om een medische reden) niet om naar de praktijk te komen, dan komt de dietist op huisbezoek. Liever begeleiding online? Net zo makkelijk. Klik de optie 'videoconsult' aan in de afsprakenwizzard. Begeleiding is óók mogelijk in het EngelsTurksArabischSpaans en Portugees.   

Locaties
Specialisaties
Talen
Diëtist Emiel van Osch

Diëtist Emiel van Osch

Emiel is een sportieve diëtist met een sterke interesse in de nieuwste voedingsinzichten. Hij experimenteert graag met verschillende eetpatronen zoals veganisme en nieuw verkrijgbare producten. Emiel beantwoordt met plezier al je voedingsvragen en doet onderzoek als hij het antwoord niet meteen paraat heeft. Hij geniet ervan om in de keuken te staan en zelfgemaakte gerechten te bereiden, zoals verse pasta. En kweekt net zo makkelijk zijn eigen taugé. Emiel voelt zich helemaal op zijn plek in de wereld van voeding. Hij beschouwt het ondersteunen van mensen bij hun voedingsuitdagingen als zijn missie en krijgt energie wanneer jij jouw doelen bereikt. Voor Emiel is het belangrijk dat iedereen individueel wordt benaderd met op maat gemaakt advies en behandeling. Daarbij kijkt hij verder dan alleen voeding, ook beweging, ontspanning, slaap en rook- en drinkgedrag komen aan bod. Emiel spreekt Nederlands, Engels en leert momenteel Spaans na een lange reis door Zuid-Amerika. Buiten zijn werk als diëtist is hij rugbycoach van een damesteam in Amsterdam en werkt hij in een sportschool. 
Emiel werkt in Amstelveen en Amsterdam , Consulten mogelijk in het: Nederlands en Engels
Diëtist/ leefstijlcoach Saskia  Peters

Diëtist/ leefstijlcoach Saskia Peters

Met veel energie, interesse en geduld helpt zij mensen met voeding- en of bewegingsproblemen door gezamenlijk een haalbaar plan op te stellen waarbij de nadruk ligt op balans. Dit alles met als doel de gezondheid te verbeteren.In haar vrije tijd traint ze voor de marathon, houdt ze van het uitproberen van verschillende restaurantjes door heel Amsterdam maar kookt ze daarnaast ook graag met verse producten die ze vindt tijdens het struinen over de markt.
Saskia werkt in Amstelveen , Amsterdam en Haarlem , Consulten mogelijk in het: Nederlands en Engels
Cookies Contact en afspraak