In 8 weken fit Purmerend: boksen en gezonder eten!

Start 10 oktober 2020!

Heb je de laatste tijd hard gewerkt aan je carrière en/ of gezin maar wat minder aan jezelf? Heb je tijdens de lockdown wel erg weinig bewogen en zijn er wat kilo’s bij gekomen? Mag dat stresslevel wel wat lager? Wil je fitter, frisser en sterker worden op een leuke manier!? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je leert bij ons bewust te boksen en te bewegen én we leren je skills m.b.t. tot je leefstijl en eetgedrag. Boost je conditie nog voor de feestdagen. Be prepared want je wordt uitgedaagd!


Programma


Boksen + Cardio

We doen elke week een bokstraining met de hele groep. Boksleraar Erik Kwakkel coacht je in deze acht weken met boksworkshops naar mentale en fysieke fitheid. Tijdens de training leer je bokstechnieken maar wordt er ook aandacht besteed aan het verbranden van calorieën en verbeteren van de flexibiliteit. Met cardio en stretchen gaan conditie en lenigheid met sprongen vooruit.

Aantal sessies: 8 weken lang elke week een groepstraining van een uur!


Voedingsadvies

Door goed te eten krijgt je lichaam wat het nodig heeft. Daardoor voel je je lekkerder en zie je er frisser uit! Dietist Francien van DieetPlaneet Purmerend geeft de voorlichtingen. Je kennis over voeding wordt getest en ze vertelt je kan je het beste eten rondom het sporten? Ook besteedt zij aandacht aan het eetgedrag: waarom eet je op bepaalde momenten anders of meer dan je misschien zou willen? Je komt erachter wel type eter je bent.

2 Groepslessen aansluitend op de bokslessen!


Voor wie

Voor iedereen die van mening is dat zijn of haar lichaam en geest wat extra aandacht kunnen gebruiken.


Startdatum

Startdatum: 10 oktober 2020
Bokslessen: 10:45 - 11:45 op zaterdag. (start 10 okt t/m 28 november)
Workshops lifestyle: 10 oktober en 31 oktober om 11:45-13:15 uur aansluitend op de boksles.


Locatie

Gangeslaan 61, 1448 BV Purmerend (Weidevenne)

Kosten

225,- p.p.


Aanmelden

Aanmelden kan door dit ingevulde en ondertekende formulier te sturen naar info@dieetplaneet.nl.
We gaan van start bij 10 deelnemers.

FAQ

Heb je nog vragen over het programma? Kijk dan hier. Staat je vraag er niet tussen? Mail je vraag dan naar info@dieetplaneet.nl.

Cookies Contact en afspraak