Wij bieden je, naast persoonlijke voeding-/ dieet en leefstijlbegeleiding, ook andere diensten. Wat we allemaal nog meer voor je kunnen betekenen lees je hier.

Afvallen / leefstijl programma’s

Afvallen
Afvallen / leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk, voor lichaam én geest. Gezond eten en meer bewegen helpt bij het behoud van een gezond gewicht/ bij het afvallen en het bereiken van een gezond gewicht. Als je gezonder leeft voel je je fitter en je voorkomt gelijkertijd een heleboel gezondheidsproblemen. Wil je graag gezonder gaan leven of afvallen? Bekijk hierboven ons aanbod in jouw stad en schrijf je in!

Diensten

Een interactieve workshop ouder en kind ? De diëtisten van DieetPlaneet regelen het !
Workshops en voorlichtingen
Voorlichting over een gezondere leefstijl voor je werknemers? Een interactieve workshop ouder en kind? De diëtisten van DieetPlaneet regelen het!
De dietist komt dan graag op huisbezoek.
Dietist aan huis
Advies en ondersteuning van de dietist nodig maar lukt het (om medische redenen) niet om naar de praktijk te komen? De dietist komt dan graag op huisbezoek.
Of een inhoud voor een presentatie over gezonde voeding of leefstijl ? De dietisten van DieetPlaneet leveren het !
Contentcreatie
Een blog over voeding/ lifestyle voor op je website, geschreven door een professional? Of een inhoud voor een presentatie over gezonde voeding of leefstijl? De dietisten van DieetPlaneet leveren het!
Cookies Contact en afspraak