old_home

Laatste Nieuws

Meer nieuws

Welkom bij DieetPlaneet

Ben je op zoek naar een dietist in Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Utrecht, Leiden, Huizen of Den Haag ? Dan ben je hier aan het juiste adres! De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je ! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk.

Bij dietistenpraktijk DieetPlaneet is kwaliteit gewaarborgd

De dietisten van DieetPlaneet staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Parmedici en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Dietisten. De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet hebben ieder hun eigen specialisaties. Kwaliteit is is dus gewaarborgd !

Bij dietistenpraktijk DieetPlaneet kun je terecht voor professioneel voedingsadvies

Of je nou voedingsadvies nodig hebt voor afvallen, aankomen, bij diabetes, een hoge bloeddruk, te hoog cholesterol, zwangerschap of borstvoeding. Begeleiding en voedingsadvies tijdens de overgang, bij sport of darmklachten. Of begeleiding omdat je juist te veel met eten bezig bent.

Dietistenpraktijk DieetPlaneet heeft meerdere locaties

Maak nu een afspraak met één van onze dietisten. Je kunt terecht bij onze dietistenpraktijken in Amsterdam, Amsterdam ZuidoostUtrecht, Leiden, Huizen of Den Haag. Bij de dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet ben je aan het juiste adres! Ook kinderen zijn van harte welkom !

Ook 's avonds en op zaterdag  

Als je tijdens kantooruren werkt is het fijn als je buiten je werktijden een afspraak bij de dietist kunt plannen. DieetPlaneet heeft daarom op de meeste locaties avond- en/ of zaterdagspreekuren !

Bij dietistenpraktijk DieetPlaneet draait het om jou !

Bij de dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet zijn betrokkenheid en professionaliteit speerpunten in de begeleiding.

Begeleiding bij dietistenpraktijk DieetPlaneet wordt vergoed !

Óók in 2016 voor begeleiding door de dietisten van DieetPlaneet weer vergoeding voor iedereen vanuit het basispakket van ELKE verzekering !

Recepies

Ons Team

De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk.Plan direct een afspraak via de online-agenda. Ben je op zoek naar een dietist in Amsterdam dan ben je hier op het juiste adres! Je kunt terecht op onze locaties in Amsterdam west, Amsterdam De Baarsjes, Amsterdam oost, Amsterdam zuid, Amsterdam centrum, Amsterdam watergraafsmeer, Amsterdam Zuidoost Bijlmermeer, Geuzenveld, LeidenUtrecht, Huizen en Den Haag.

Irene Wassink
diëtist

Irene is dietist sinds 2003 en werkt sinds 2012 bij DieetPlaneet. Enthousiast met een frisse blik, met deze woorden beschrijf je haar het best. Haar werkwijze is helemaal van deze tijd; betrokken, puur, professioneel en servicegericht.Bij Irene draait alles om de cliënt. Helemaal zoals wij bij DieetPlaneet bedoelen!

Anisa Pilon
diëtist

Anisa heeft veel affiniteit met verschillende eetculturen. Zelf is zij opgegroeid met twee culturen: Iraans en Nederlands. Zij heeft de eerste jaren van haar carrière met veel plezier in een dietistenpraktijk in Suriname gewerkt. Eten ziet Anisa als krachtig middel om te verbinden, verrijken en te verdiepen. Zoveel meer dus dan brandstof alleen.

Vivian Meijer
diëtist

Vivian is sinds 2015 aangesloten bij DieetPlaneet. Een eigentijdse, betrokken diëtist met een groot inlevingsvermogen. Dát is Vivian. Op coachende wijze helpt ze je bij het het veranderen van jouw eetgedrag en daarmee; het behalen van je doelen. Mensen de energie laten ervaren van een gezond en energiek lichaam én geest, dat is haar missie.

Bianca Jutte
diëtist

Met een positieve kijk, enthousiasme en een gezonde dosis nuchterheid begeleidt Bianca je bij het veranderen van je eetgewoonten en -gedrag. Zij vindt het zeer inspirerend en interessant hoe aanpassingen in de leefstijl kunnen bijdragen aan verbetering van de gezondheid. Hierom is zij diëtist geworden.

Bezoek de dietistenpagina om meer over ons geweldige team te lezen.

De diëtisten

Vind Ons Op De Kaart

Cookies Contact en afspraak