In 8 weken fit: wandelen Amsterdam

Start op 4 juni 2018

Kom in beweging! We gaan naar buiten!
 
yes Lekkerder in je vel
yes Betere conditie
yes Voorkomen of verminderen gezondheidsproblemen 
 

Programma

Wekelijks wandelen onder begeleiding van een wandelcoach en 3 voedingsvoorlichtingen door de dietist. De wandelingen en de voedingsvoorlichtingen zijn in groepsverband.
  • Conditie opbouwen
  • Ontspannen door wandelen
  • Verbeteren kennis voeding
  • Verbeteren inzicht eigen eetgedrag

Wandelen

Wandelcoach Anouk trekt er samen met de groep op uit om in een andere omgeving letterlijk in beweging te komen. De wandelcoach geeft je handvatten om ook zelf meer naar buiten te gaan gedurende de week. Natuurlijk afgestemd op jouw niveau. Je hoeft namelijk niet persé de marathon te gaan rennen om je beter te voelen. Een rondje wandelen doet ook al wonderen en legt de lat om de deur wél uit te gaan misschien iets lager. Je wordt gecoacht naar een fijne en duurzame opbouw van je conditie. Lichamelijk en geestelijk. Al je zintuigen worden gestimuleerd door de dingen die om je heen gebeuren, waardoor op verschillende manieren bewustwording ontstaat. Gesprekken worden namelijk het gemakkelijkst gevoerd terwijl je iets dóét. 
1x per week een groepswandeling


Voedingsadvies

Goed eten, in de juiste hoeveelheden en op de juiste momenten is gunstig voor je gezondheid. Je voelt je lekkerder en krijgt meer energie! Bloedsuiker-, bloeddruk- en cholesterolwaarden verbeteren. Dietist Roosmarijn geeft de voorlichtingen. Je kennis over voeding wordt getest, je leert wat de beste keuzes zijn en de juiste hoeveelheden. Er wordt aandacht besteedt aan het voorkomen of verbeteren van een te hoge bloeddruk/- cholesterol/ -bloedsuikerwaarden. Ook komt het eetgedrag ter sprake: waarom eet je op bepaalde momenten anders of meer dan je misschien zou willen? En hoe ga je hier beter mee om?
3 groepsbijeenkomsten met leuke opdrachten.
 

Voor wie

Voor iedereen met (het risico op) gezondheidsproblemen (overgewicht, diabetes, te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol) die graag wil bewegen en die daarbij een steuntje in de rug kan gebruiken
 

Data

Startdatum: maandag 4 juni van 19.00-20.00 uur (verzamelen om 18.45 uur)
Voedingsbijeenkomsten: maandag 11 juni, maandag 25 juni en maandag 23 juli 18.00-19.00


Locatie

Wandelen: verzamelen voor het Holland Casino, Max Euweplein.
Voedingsvoorlichtingen : Spuistraat 239


Kosten

€ 45,- per persoon.
(Dit bedrag wordt vergoed voor wie binnen de ketenzorg valt)
 

Aanmelden

Aanmelden kan door dit ingevulde en ondertekende formulier te sturen naar info@dieetplaneet.nl.
We gaan van start bij minimaal 8 deelnemers.
 
Cookies Contact en afspraak