Afvallen bij dietistenpraktijk DieetPlaneet in Purmerend

In 8 weken fit Purmerend
In 8 weken fit: boksen
Fitter, frisser en sterker worden

Deelname
199 € p.p.
Start
2020
In 8 weken fit wandelen Purmerend
In 8 weken fit: wandelen
Lekker wandelen en gezellige voedingsbijeenkomsten
Deelname
Volledige vergoeding
Start
2020

Woon je Purmerend en wil je afvallen dan ben je hier op het juiste adres, DieetPlaneet draait om jou! De dietisten van dietistenpraktijk DieetPlaneet adviseren en coachen je bij het afvallen! Professioneel voedingsadvies passend bij je leefstijl. Gezonder leven is ook voor jou mogelijk.

Lichaam en geest

Goed eten en goed bewegen: 2 belangrijke pijlers voor een gezonde leefstijl, die er samen voor helpen zorgen dat je je goed voelt. Lichaam en geest! Als je gezond eet en meer beweegt helpt dat bij het afvallen. En als je gewicht gezond(er) is voorkom je daarmee een heleboel gezondheidsproblemen. Als je goed eet en genoeg beweegt voel je je sterker, fitter en gezonder. Je kunt je beter concentreren en je uithoudingsvermogen is beter. Alle reden dus om aan de slag te gaan!

Voeding en de dietist

Gezond eten is een onmisbaar onderdeel van een gezonde leefstijl. Gezond eten betekent: niet te veel maar ook weer niet te weinig, genoeg vitamines, mineralen en vezels, regelmaat en de tijd nemen voor je maaltijden. Gezond eten betekent niet dat je alles moet laten staan of dat alles wat je eet gezond moet zijn. Het gaat om de balans. Goed nieuws: gezond eten kan ook lekker zijn. Ons motto is: ‘het moet wel leuk blijven’. De dietist is de aangewezen persoon om je te adviseren en ondersteunen bij het aanpassen van je eetpatroon en het inzicht krijgen in je eetgedrag. We kijken verder dan wát je eet, we onderzoeken ook waaróm je eet. De dietist zet haar wetenschappelijke kennis om in praktisch advies voor jou. Zo verander je op een gezonde en prettige manier je eetgewoonten. En dat helpt weer bij het afvallen!

Wil je gezonder leven/ afvallen?

Je leefstijl veranderen, daar gaat het om. Maar dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het kan goed helpen om ondersteund/ begeleid te worden of een eerste duwtje in de rug te krijgen. Je bent hiervoor bij ons aan het juiste adres! Zowel voor persoonlijke begeleiding als voor deelname aan een van onze leuke programma’s ben je van harte welkom!

Gezonder leven/ afvallen met onze programma’s

Omdat gezonder gaan leven soms makkelijker gezegd dan gedaan is, kan het prettig zijn om hierin begeleid te worden. Dat kan bij ons zowel individueel als met een van onze programma’s. In de programma’s die wij aanbieden, wordt begeleiding door de dietist gecombineerd met begeleiding door een sportinstructeur/ -begeleider. Omdat je meer beweging combineert met gezondere voeding, zijn de resultaten voor gezondheid en afvallen optimaal. Check onze programma’s in Purmerend en schrijf je in!

Cookies Contact en afspraak